Роман Яремчук: У

Роман Яремчук: У "Динамо" я не мав впевненості у собі

Укрінформ
Форвард бельгійського футбольного клубу "Гент" Роман Яремчук порівняв відношення до себе у київському "Динамо" та бельгійському клубі.

"Я набрав 4 кг м'язової маси після приїзду до Бельгії. Відразу ж отримав всі необхідні графіки роботи: сувора дієта, багато фітнесу і додаткових тренувань. Я був приємно здивований професійною підтримкою у "Генті". "Динамо" цілком можна назвати кращим клубом в Україні, але воно може багато чому навчитися у "Гента".

Коли я приїхав до "Гента", то я не мав впевненості у собі. "Динамо" вбило футболіста в мені, задоволення від гри пропало. Я відчував незадоволеність і сердиті погляди моїх товаришів по команді і тренерів, як ніби я робив тільки погані речі.

У "Генті" я отримую повагу і підтримку, я відчуваю себе цінним. З 10 років я був у "Динамо". В юності я намагався довести свій професіоналізм діями, а не словами. Я все ще думаю, що заслужив більше шансів з першою командою", - цитує Яремчука tribuna.com

Зазначимо, що у поточному сезоні 22-річний український футболіст провів 23 матчі у складі "Гента", забив 8 м’ячів і зробив 2 результативні передачі (7 м’ячів і 1 результативну передачу – в останніх 10 матчах).

Читайте також: Роман Яремчук знову забиває за «Гент»

Яремчук перейшов в бельгійський клуб з "Динамо" влітку 2017 року. За версією Transfermarkt, ціна на українського форварда зросла на 1,4 млн євро після цього переходу. Раніше вартість українця оцінювалася у 800 тис євро. Зараз його ціна складає 2,2 млн євро.

Фото: BELGAIMAGE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-