Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" зіграє з АЕКом без Мбокані

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Динамо" (Київ) Олександр Хацкевич напередодні поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА з грецьким АЕКом заявив, що кращий бомбардир команди в чемпіонаті України Дьємерсі Мбокані (8 голів в 16 матчах) пропустить матч з афінцамі через травму.

Про це наставник "біло-синіх" розповів у середу на передматчевій прес-конференції, повідомляє Dynamo.kiev.ua.

"Мбокані знову в лазареті. У понеділок він пройшов медичний огляд, який показав, що його пошкодження не дозволяє працювати в загальній групі. Зараз він тренується індивідуально і до повноцінної роботи повернеться через два-три тижні", - підкреслив Хацкевич.

За словами білоруського фахівця, в недільному матчі з "Олімпіком" (1:0) у чемпіонаті України пошкодження також отримали Дерліс Гонсалес, Денис Гармаш і Микола Шапаренко, однак травми виявилися незначними.

"Із учорашнього дня всі вони тренуються в загальній групі і зможуть взяти участь в завтрашньому матчі. Тільки приступив до занять Йосип Пиварич, так що його участь в завтрашній зустрічі практично виключена", - зазначив головний тренер київського "Динамо".

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу "Динамо" - АЕК

Хацкевич відзначив, що задоволений функціональним станом своїх підопічних, а ось ігрову форму киянам потрібно набирати прискореними темпами. В цьому плані вже два зіграних офіційні матчі в 2018 році повинні стати важливим фактором для "Динамо".

"У матчі з" Олімпіком "ми сумарно пробігли 117 км. В минулому році наш максимум на цьому етапі був 112 км. Так що рухова активність у нас зараз досить хороша. Якість технічного виконання, звичайно, ще викликає побоювання, але тут ми повинні додавати з кожним матчем ", - підкреслив він.

Нагадаємо, поєдинок "Динамо" - АЕК відбудеться у четвер, 22 лютого, на НСК "Олімпійський". Початок о 20.00.

Перший матч в Афінах завершився з рахунком 1:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-