XXІІ київський міжнародний борцівський турнір прийме рекордну кількість учасників

XXІІ київський міжнародний борцівський турнір прийме рекордну кількість учасників

Укрінформ
23-25 лютого в київському Палаці спорту відбудеться ХХІІ міжнародний турнір з вільної, греко-римської та жіночої боротьби.

Участь у змаганнях підтвердили 38 держав, повідомили Укрінформу у прес-службі Міністерства молоді та спорту України.

"Маємо рекордну кількість держав на нашому турнірі. До порівняння скажу, що 38 країн брали участь в останньому чемпіонаті Європи. Це говорить про визнання наших змагань, які є вагомою сходинкою для підготовки спортсменів до чемпіонатів світу, Європи та Олімпійських ігор", - зазначив директор департаменту олімпійських видів спорту Роман Вірастюк.

Удвічі збільшився й кількісний склад спортсменів-учасників. За медалі у Києві боротимуться 700 атлетів з різних куточків світу. Разом з нашими співвітчизниками на килими вийдуть  представники найсильніших борцівських країн - США, Ірану, Азербайджану, Грузії, Японії та інших.

Читайте також: Українські каратисти здобули три медалі на турнірі серії Karate 1 у Дубаї

Як підкреслив президент Асоціації спортивної боротьби України Ельбрус Тедеєв, таких масштабів вдалося досягти завдяки тому, що наша асоціація зарекомендувала себе в світі як надійний та гостинний партнер, а сам турнір став місцем чесної боротьби та об'єктивного суддівства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-