Бутко:

Бутко: "Рома" багато забиває, однак і пропускає чимало

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Богдан Бутко поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з італійською "Ромою" в рамках 1/8 фінала Ліги чемпіонів УЄФА.

На прес-конференції, яка відбулася в Харкові напередодні поєдинку, Богдан Бутко зазначив, що "Шахтар" добре розібрав гру "Роми" і тактично підготувався до цього матчу.

"Рома"дуже хороша команда, про що говорить її вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. І в атаці у італійців зібрані сильні футболісти, гру яких розбирали і яким готові протистояти. Так, в обороні буде непросто, але постараємося. Римляни багато забивають, однак і пропускають чимало. Думаю, тактично ми добре підготувалися до цього матчу.

Знаю, що в "Ромі" всі виконавці високого рівня, поганих там просто бути не може. Неважливо, хто буде діяти проти мене на фланзі, я постараюся демонструвати свій футбол і не дати супернику нічого зробити біля наших воріт", - сказав Бутко.

Читайте також: Наставник "Роми": "Шахтар" дуже подобається організацією гри

Нагадаємо, перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Роми" (Італія) "гірники" проведуть сьогодні, 21 лютого. Матч розпочнеться на ОСК "Металіст" у Харкові о 21.45. Наживо його покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 2". Матч у відповідь пройде в Римі 13 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-