Наставник

Наставник "Роми": "Шахтар" дуже подобається організацією гри

Фото
Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу "Рома" Еусебіо Ді Франческо поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з донецьким "Шахтарем" у рамках 1/8 фінала Ліги чемпіонів УЄФА.

"Розуміємо, наскільки серйозний у нас суперник. "Шахтар" дуже подобається організацією гри, і тут відзначу роботу головного тренера Паулу Фонсеки. У них неймовірний атакуючий потенціал, до того ж донеччани звикли брати участь в матчах такого рівня, постійно виступаючи в Лізі чемпіонів. Однак і наша команда в прекрасній формі і покращує гру. Сподіваюся, у поєдинку ми покажемо, на що здатні. Шанси 50 на 50. Головне - не втратити концентрацію і дуже уважно захищатися, тому що "Шахтар" добре контролює м'яч.

Передматчева прес-конференція представників ФК "Шахтар" та ФК "Рома" / Фото: Мадієвський В'ячеслав. Укрінформ

Стартовий склад всі дізнаються тільки у день матчу, і немає сумнівів, що кожен битиметь ся по максимуму", - цитує Ді Франческо офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, сьогодні о 21.45 на харківському НСК "Металіст" розпочнеться перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Шахтар" – "Рома".

Читайте також: Наставник "Шахтаря" Фонсека: "Рома" дуже сильна, очікуємо на важкий поєдинок

Вчора ввечері футболісти "Роми" провели тренування у Харкові, випробували газон стадіону, на якому проводитиметься поєдинок, і переконалися у тому, що холод в Україні не такий вже і страшний для них.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-