Додо: З Марлосом спілкуємося найчастіше, ми з ним з одного міста

Додо: З Марлосом спілкуємося найчастіше, ми з ним з одного міста

Відео
Укрінформ
Новачок донецького футбольного клубу "Шахтар" 19-річний бразильський футболіст Додо розповів про підготовку до першого матчу весняної частини чемпіонату України проти одеського "Чорноморця".

"В Україні дійсно дуже-дуже холодно. У Куритибі, на півдні Бразилії, теж буває прохолодно і навіть іноді йде сніг, але з місцевими морозами це не зрівняється. Бразильці допомагають порадами: кажуть, щоб запасався пуховиками, чобітьми та іншим теплим одягом.

Адаптуватися у команді спочатку завжди складно: люди навколо розмовляють незнайомою мовою, я нічого не розумію. Але добре, що є бразильці, особливо Алан Патрік і Марлос, які досить добре знають мову і намагаються мені все перекладати. А взагалі мене прийняли добре, і я намагатимуся допомагати "Шахтарю".

Читайте також: «Шахтар» заявив Фоміна, Танковського, Матвієнка і Додо

Хто найбільше допомагає? Марлос підтримує. Ми з ним з одного міста, разом жили в Куритибі і тому спілкуємося найчастіше. Крім того, діємо на одному фланзі: постійно перемовлялися у товариських матчах на зборах, він давав мені вказівки, підстраховував. Це завжди дуже приємно і важливо. Що стосується дебюту, то я готовий. Зараз викладаюся на тренуваннях, працюю на максимумі і чекаю, що тренери оцінять мене і нададуть шанс зіграти.

Думаю, до "Чорноморця" ми повністю готові. Це буде хороша, можна так сказати, розминка перед "Ромою". У всякому разі той склад, який виставить Паулу Фонсека, має показати свою готовність до поєдинку Ліги чемпіонів. Для нас шалено важливі обидва матчі, і ми до них готові", - цитує Додо офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, зараз "Шахтар" готується до старту першого матчу весняної частини чемпіонату України проти одеського "Чорноморця".

Читайте також: Фонсека: "Шахтар" повністю готовий до першого офіційного матчу 2018 року

Відео відкритого тренування:

Матч "Шахтар" – "Чорноморець" відбудеться 16 лютого на харківській арені "Металіст" о 19.00. 21 лютого "Шахтар" проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти італійської "Роми".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-