«Шахтар» заявив Фоміна, Танковського, Матвієнка і Додо

«Шахтар» заявив Фоміна, Танковського, Матвієнка і Додо

Укрінформ
Головна несподіванка – повернення в команду нападника Фоміна. 

«Шахтар» заявив на матчі в Прем'єр-лізі і Кубку України захисників Додо і Миколу Матвієнка, півзахисника В'ячеслава Танковського і форварда Руслана Фоміна. Профілі цих гравців з'явилися в списку «Шахтаря» на сезон-2017/18 на офіційному сайті УПЛ.

Фомін і Танковський провели першу частину сезону на правах оренди в «Маріуполі», але взимку «гірники» викликали їх в команду Паулу Фонсеки і до другої частини сезону вони готувалися в складі донеччан.

Матвієнко грав основним лівим захисником «Ворскли», де також грав в оренді з «Шахтаря». Взимку донецький клуб повернув гравця собі, оскільки запасний лівий бек Марсіо Азеведо перейшов в ПАОК і на цю позицію залишився лише Ісмаїлі.

Читайте також: «Шахтар» полетів на збір в ОАЕ

Додо підписали на позицію правого захисника, де більшу частину сезону грав Богдан Бутко, а Даріо Срна призупинив кар'єру через позитивний допінг-тест. За бразильця «гірники» заплатили 2 мільйони євро його клубу «Корітібі».

Нагадаємо, 16 лютого «Шахтар» зіграє проти «Чорноморця» в рамках 20-го туру УПЛ. 21 лютого у «гірників» перший матч проти «Роми» в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-