«Шахтар» полетів на збір в ОАЕ

«Шахтар» полетів на збір в ОАЕ

Укрінформ
У складі «гірників» з’явились Фомін, Танковський і Малишев.

Сьогодні, 27 січня, «Шахтар» відправився в ОАЕ, де буде готуватися до весняної частини сезону. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека взяв на збір 28 футболістів.

Воротарі: Андрій Пятов, Микита Шевченко, Олег Кудрик;

Захисники: Ярослав Ракицький, Сергій Кривцов, Іван Ордець, Богдан Бутко, Давид Хочолава, Ісмаїлі, Додо, Микола Матвієнко;

Півзахисники: Тарас Степаненко, Максим Малишев, Віктор Коваленко, Олександр Зубков, Іван Петряк, В'ячеслав Танковський, Алан Патрік, Марлос, Фред, Бернард, Дентіньо, Тайсон, Дмитро Гречишкін;

Нападники: Густаво Бланко Лещук, Факундо Феррейра, Руслан Фомін.

Читайте також: ЗМІ: «Шахтар» відкинув дві пропозиції «Манчестер Сіті» щодо Фреда

Відзначимо, що з «Шахтарем» полетіли півзахисник В'ячеслав Танковський і форвард Руслан Фомін, які повернулися з оренди в Маріуполі. Крім того, другий поспіль збір з командою проведуть захисник Микола Матвієнко і хавбек Дмитро Гречишкін, які також повернулися з оренди. Полетів на збір і травмований півзахисник Максим Малишев, який, за його ж словами, повернеться на поле не раніше березня.

Нагадаємо, на зборі в Об'єднаних Арабських Еміратах «Шахтар» зіграє в турнірі Dubai Cup. Суперники «Шахтаря» - «Копенгаген» (30 січня), «Славія» (3 лютого) і АІК (7 лютого).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-