Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" повністю готовий до першого офіційного матчу 2018 року

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека розповів про підготовку до першого матчу весняної частини чемпіонату України проти одеського "Чорноморця".

"Ми повністю готові після зимової паузи. Збори пройшли в прекрасних умовах, хлопці у відмінних кондиціях. Думаю, гідно виступимо і покажемо себе у фінальній частині чемпіонату.

Зараз налаштовуємося на найважливіше протистояння з "Чорноморцем", а після вже почнемо розбір "Роми" і підготовку до неї. Було б добре, якби всі гравці могли брати участь у всіх матчах. Ракицький не зіграє, але нічого страшного - на його місці виявиться інший. У "Шахтарі" відмінний баланс, так що його відсутність ніхто не помітить.

Щодо новачків, усе проходить відмінно. Більшість хлопців працюють зі мною вже півтора року і прекрасно знають, чого я від них хочу. Новачкам ще потрібен певний час. Зараз вони намагаються зрозуміти, який футбол ми демонструємо, і вже найближчим часом зможуть показати гідну віддачу.

Що для мене кохання у футболі? У вас завжди складні питання. Якщо хочете поговорити про любов, то я скажу, що вона має найбільше значення в нашому житті і роботі. Без неї не було б такого сенсу. Любов має бути і до людини, і до професії. І я люблю те, чим займаюся", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, зараз "Шахтар" готується до старту першого матчу весняної частини чемпіонату України проти одеського "Чорноморця". Перша офіційна гра внутрішньої першості пройде 16 лютого на харківській арені "Металіст" о 19.00.  Матч транслюватиме телеканал "Футбол 1".

Читайте також: Футбол: Кривцов готовий зіграти за "Шахтар" проти "Чорноморця"

Зазначимо, що після 19-ти турів "гірники" очолюють турнірну таблицю з 42 очками, випереджаючи київське "Динамо" на 3 очка, "Чорноморець" до зимової паузи набрав 17 балів і посідає 10-е місце.

21 лютого "Шахтар" проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти італійської "Роми" у Харкові на ОСК "Металіст". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-