Швеція та Канада з перемог розпочали хокейний турнір

Швеція та Канада з перемог розпочали хокейний турнір

Олімпіада-2018
Укрінформ
Господарі Олімпіади дали бій чехам.

В Пхьончхані триває чоловічий хокейний турнір. Фаворити – збірна Швеції та Канади розпочали з перемог. Про це повідомляє Укрінформ.

Першими сьогодні зіграли команди групи С. Один з фаворитів турніру – збірна Швеції впевнено обіграла Норвегію 4:0. У складі «Тре Крунур» шайби закинули Ліндгольм, Ландер, Еверберг та Вікстранд. Збірна Фінляндії перемогла Німеччину 5:2. У переможців відзначились: Лепісто, Пюєряля, Толванен, Кукконен і Кемппайнен.  

Читайте також: Чоловічий хокейний турнір розпочався з сенсацій

В групі А претенденти на «золото» - хокеїсти Канади не залишили шансів Швейцарії 5:1. За команду «Кленових листків» шайби закидали Бурк (двічі), Норо, Вольскі (двічі). В іншому матчі збірна Чехії мала проблеми з господарями Олімпіади – командою Південної Кореї. Чехи пропустили першими, але Коварж і Репік ще до першої перерви вивели свою команду вперед. Рахунок 2:1 на користь Чехії так і протримався до кінця поєдинку.

Завтра на чоловічому хокейному турнірі відбудуться чотири матчі. В групі В зіграють США – Словаччина (05:10) та ОАР – Словенія (09:40). В групі С в 14:10 зустрінуться Фінляндія – Норвегія і Швеція – Німеччина. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-