Чоловічий хокейний турнір розпочався з сенсацій

Чоловічий хокейний турнір розпочався з сенсацій

Олімпіада-2018
Укрінформ
Словенці обіграли США, а збірна Олімпійських атлетів з Росії програла словакам.

Сьогодні в Пхьончхані стартував чоловічий хокейний турнір. Перші матчі зіграли у групі В і вони принесли несподівані результати. Збірна Олімпійських атлетів з Росії (ОАР) програла Словаччині 2:3, а команда США з таким же рахунком поступилась Словенії. Про це повідомляє Укрінформ.

Головна увага у перший день хокейного турніру була прикута до збірної ОАР, яку вважають основним претендентом на «золото». ОАР швидко повела в рахунку 2:0 після шайб Гаврикова і Капризова, але словаки наприкінці першого періоду відігрались. Відзначились Олвецкі і Бакош. В третьому періоді Черешняк вивів Словаччину вперед і цей гол став переможним. 3:2 – Словаччина починає турнір з гучної перемоги.

Читайте також: МОК попросив хокеїсток США прибрати з масок зображення Статуї Свободи

В іншому поєдинку дня збірна США сенсаційно програла Словенії 2:3. Причому, ще у третьому періоді американці вели 2:0 після шайб О’Нейлла і Грінвея. Грегорц і Муршак рахунок зрівняли. А у овер-таймі вже на 38-й секунді Муршак приніс Словенії перемогу.

Завтра на чоловічому турнірі розпочнеться боротьба у двох інших групах. У групі С зіграють: Фінляндія – Німеччина (05:10) і Швеція – Норвегія (09:40). У групі А в першому турі зустрінуться: Чехія – Корея (14:10) і Канада – Швейцарія (14:10).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-