Зінченко: Флангові захисники в

Зінченко: Флангові захисники в "Манчестер Сіті" - це особлива позиція

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" українець Олександр Зінченко поділився враженнями від перебування в англійській команді.

"Виступати в такій команді, як "Манчестер Сіті" - суцільне задоволення. Я завжди готовий до виходу на поле. Звичайно, кожному футболісту хочеться грати в стартовому складі, але потрібно бути корисним команді, навіть коли виходиш на заміну. На поле, на тренуваннях ми - одна сім'я.

Флангові захисники в нашій команді - це особлива позиція, тому що іноді нам необхідно більше приділяти уваги атаці, зміщуватися в центральну зону, опускатися трохи глибше, а також не залишати поза увагою вінгера суперника. Чесно кажучи, я все ще вчуся. Партнери допомагають корисними порадами. Я звикаю до нової позиції і дійсно отримую задоволення від гри на фланзі оборони. Готовий зіграти на будь-якій ділянці поля, якщо це потрібно команді.

Хосеп Гвардіола - тренер номер один в світі. Він пояснює все дохідливо і кожен гравець знає свій маневр. Саме тому ми домагаємося хороших результатів і йдемо на першому місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги", - цитує Зінченка zbirna.com

Читайте також: Футбол: Зінченко потрапив до символічної збірної січня АПЛ за версією InStat

Нагадаємо, що у вчорашньому першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Безель" (Швейцарія) – "Манчестер Сіті" (0:4) Зінченко не потрапив навіть у заявку. Проте 21-річний український футболіст потрапив до символічної збірної місяця англійської Прем’єр-ліги за підсумками січня. 

Фото: mancity.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-