Футбол: Зінченко потрапив до символічної збірної січня АПЛ за версією InStat

Футбол: Зінченко потрапив до символічної збірної січня АПЛ за версією InStat

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" українець Олександр Зінченко потрапив до символічної збірної місяця англійської Прем’єр-ліги за підсумками січня. 

InStat склав січневу символічну збірну англійської Прем'єр-ліги з точки зору статистики. Команда була визначена згідно унікального показника, за допомогою якого оцінюється виступ гравця в конкретному матчі і протягом усього сезону. Про це повідомляє zbirna.com

Головний плюс InStat Index полягає у тому, що він формується автоматично за допомогою суворого алгоритму. 

Це перша поява в подібній команді українського гравця "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка. За середнім показником InStat Index Зінченко поступився лише Агуеро. Український футболіст прекрасно проявив себе і в атаці, і в обороні. Він частіше і успішніше всіх крайніх захисників ліги віддавав гострі передачі (2,4 в середньому за 90 хвилин, з точністю 100%), а також став кращим за ефективністю відборів (90% вдалих).

Відразу п'ять футболістів "Манчестер Сіті" увійшли до символічної збірної січня АПЛ. Кращим став Серхі Агуеро, який продемонстрував високу ефективність при завершенні атак - з 16-ти його ударів 9 припали у площину воріт (56%), а п'ять з них стали гольовими. Тобто, в середньому на гол аргентинцю було потрібно 3,2 удара.

Читайте також: Олександр Зінченко: Починаю розуміти свою роль в "Манчестер Сіті"

Зазначимо, що у січні Зінченко відіграв два повних поєдинки в складі свого клубу в АПЛ.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-