Футбол: сьогодні CAS розгляне

Футбол: сьогодні CAS розгляне "маріупольську справу"

Укрінформ
Сьогодні Спортивний арбітражний суд (CAS) у Лозанні розгляне справу по матчу 7-го туру УПЛ між "Маріуполем" і "Динамо".

Апеляція київського футбольного клубу "Динамо" на рішення Федерації футболу України (ФФУ) про технічну поразку за неявку на матч проти "Маріуполя" була зареєстрована ще в грудні. Про це повідомляє Sport Arena

"Динамо" у CAS представлятиме президент клубу Ігор Суркіс, ФФУ -  президент організації Андрій Павелко, генеральний секретар Юрій Запісоцький, глава ПФЛ і член виконкому ФФУ Сергій Макаров.

Вчора, 11 лютого, також стали відомі свідки ФФУ і "Динамо" у цій справі. Сторону ФФУ займуть президент "Вереса" і глава Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов, віце-президент "Ворскли" Олег Лисак і віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін. З боку "Динамо" свідками будуть перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, віце-президент ФФУ Ігор Кочетов, член виконавчого комітету ФФУ і журналіст Артем Франков.

Нагадаємо, перша, молодіжна та юнацька команди "Динамо" не вирушили влітку 2017 року на матчі 7-го туру УПЛ до Маріуполя, мотивуючи це відсутністю гарантій безпеки неподалік зони бойових дій. ФФУ і УПЛ відзначали наявність в місті всіх необхідних для безпеки умов, але їх аргументи не були переконливими для "Динамо".

В результаті Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ зарахував технічну поразку киянам з рахунком 0:3, проте через апеляцію "Динамо" до міжнародного суду у Лозанні відповідні зміни до турнірної таблиці все ще не внесені.

Читайте також: Спортивний арбітражний суд в Лозанні розгляне «маріупольську справу» 12 лютого

Зараз "Динамо" посідає 2-е місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши після 18 матчів 39 очок. "Маріуполь", в свою чергу, розташовується на 7-му рядку з 23-ма очками.

Фото: sport.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-