Спортивний арбітражний суд в Лозанні розгляне «маріупольську справу» 12 лютого

Спортивний арбітражний суд в Лозанні розгляне «маріупольську справу» 12 лютого

Укрінформ
Цього ж дня повинні прийняти рішення.

Спортивний арбітражний суд (CAS) підтвердив розгляд справи по матчу 7-го туру УПЛ між «Маріуполем» і «Динамо» в понеділок, 12 лютого. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

Очікується, що рішення по «маріупольській справі» приймуть в цей же день.

В кінці січня «Динамо» і ФФУ виступили із взаємними звинуваченнями. Кияни звинуватили ФФУ в затягуванні справи, оскільки за їхніми словами, федерація відмовилася від прискореної процедури, що дозволяла дізнатися остаточне рішення до 20 лютого 2018 року. Однак через кілька днів Федерація футболу України виступила з відповідним звинуваченням, звертаючи увагу, що саме київський клуб затягує цей процес, намагаючись змінити процедуру розгляду справи.

Апеляцію «Динамо» на рішення ФФУ про технічну поразку зареєстрували ще в грудні.

Читайте також: ФФУ заперечує звинувачення "Динамо" в затягуванні "маріупольської справи"

Нагадаємо, перша, молодіжна та юнацька команди «Динамо» не вирушили на матчі в Маріуполь влітку, мотивуючи це відсутністю гарантій безпеки неподалік зони бойових дій. ФФУ і УПЛ відзначали наявність в місті всіх необхідних для безпеки умов, але їх аргументи не переконали «Динамо».

В результаті Контрольно-дисциплінарний комітет зарахував технічну поразку киянам з рахунком 0:3. «Динамо» оскаржує це рішення в Лозанні, тому відповідні зміни до турнірної таблиці все ще не внесені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-