Гомес: Команда Ломаченка не спілкувалася з нами з приводу бою з Лінаресом

Гомес: Команда Ломаченка не спілкувалася з нами з приводу бою з Лінаресом

Укрінформ
Президент Golden Boy Promotions Ерік Гомес заявив, що Боб Арум, який представляє інтереси українського боксера Василя Ломаченка, не веде переговорів про поєдинок з Хорхе Лінаресом.

"Вони не спілкувалися з нами зовсім. Вони не зверталися до нас з приводу бою з Лінаресом. Думаю, це просто пусті балачки. Я кажу, що вони чекають на переможця бою Бельтран - Мозес. Думаю, що, незважаючи на виклики через соціальні мережі, суперник Ломаченка вже відомий, тому що вони не виявляють ніякої ініціативи.

Також вони не спілкувалися з Акіхіко Хондою з Teiken Promotions. Хонда сказав зв'язатися з нами, чого вони не зробили. Вони все кажуть даремно. У Ломаченка вже є суперник, його наступний бій запланований заздалегідь, а зараз вони просто хочуть розкрутитися за рахунок імені Лінареса. Дії говорять краще, ніж слова", - цитує Гомеса XSPORT.

Фредді Роуч, який представляє інтереси Менні Пакьяо, вважає, що Ломаченко битиметься з мексиканцем Реєм Бельтраном, якщо той переможе у поєдинку за титул WBO проти Паулуса Мозеса.

Читайте також: Боб Арум сподівається, що бій Ломаченко - Лінарес відбудеться у травні

Нагадаємо, про те, що боксерський поєдинок між чемпіоном світу в напівлегкій вазі за версією WBO українцем Василем Ломаченком і чемпіоном WBA у легкій вазі Хорхе Лінаресом може відбутися вже навесні, раніше заявив сам Боб Арум. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-