Боб Арум сподівається, що бій Ломаченко - Лінарес відбудеться у травні

Боб Арум сподівається, що бій Ломаченко - Лінарес відбудеться у травні

Укрінформ
Бій чемпіона WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка проти чемпіона WBA у легкій вазі Хорхе Лінареса може відбутись у травні 2018 року.

Про це повідомив промоутер українського боксера Боб Арум в інтерв’ю BoxingTalk.

"Тодд Дю Беф веде переговори з Хондою з приводу бою Ломаченко - Лінарес. У венесуельця два со-промоутера: Хонда і де ла Хойя. Але Хонда - головний со-промоутер, і він просив вести переговори через нього. Припускаю, Хонда, у свою чергу, проведе переговори з Де ла Хойя. Сподіваюся, бій відбудеться у травні.

Ломаченко повернеться в ринг 28 квітня, але Лінарес не встигне підготуватися до цієї дати.

Чи є Лінарес найбільш грізним з опонентів Ломаченка? Ломаченко проведе перший бій у легкій вазі. Це може бути серйозним випробуванням для нього. Вважаю Лінареса неймовірним боксером. Він здорово боксує і є непоганим панчером. Тому вважаю, що бій буде дуже складним. Але я вважаю Ломаченка одним з найвидатніших боксерів в історії і впевнений, що він переможе Лінареса. Але це не буде легкою прогулянкою. Це - конкурентний бій", - цитує Боба Арума tribuna.com

Раніше повідомлялося, що після останнього поєдинку Лінарес (44-3, 27 КО) трохи пошкодив руку, тому дата бою залежатиме від стану його здоров’я.

Читайте також: Бій Ломаченко - Лінарес: Боб Арум вже працює над угодою

Ломаченко (10-1, 8 КО) після впевненої перемоги над Гільєрмо Рігондо прийшов до висновку, що у другій напівлегкій вазі йому робити більше нічого. Українець націлився на перехід у легкий дивізіон, де більше привабливих викликів.

Фото: В.Ломаченко і Б.Арум/sportonline.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-