Бій Ломаченко - Лінарес: Боб Арум вже працює над угодою

Бій Ломаченко - Лінарес: Боб Арум вже працює над угодою

Укрінформ
Боксерський поєдинок між чемпіоном світу в напівлегкій вазі за версією WBO українцем Василем Ломаченком і чемпіоном WBA у легкій вазі Хорхе Лінаресом може відбутися вже навесні.

Боб Арум, який представляє інтереси Ломаченка, запевняє, що меґафайт між його підопічним і венесуельцем Хорхе Лінаресом може відбутися вже навесні. Про це повідомляє ua-football із посиланням на ESPN

Також Боб Арум повідомив, що після останнього поєдинку Лінарес трохи пошкодив руку: "Він їздив до лікарні. Йому провели діагностику, бо рука боліла і він хотів переконатися, що все гаразд. Він – великий боєць. Бій відбудеться 28 квітня або 12 травня, залежно від того, як Хорхе почуватиметься".

Таким чином, дата бою залежатиме від стану здоров’я Лінареса.

Раніше повідомлялося, що Хорхе Лінарес (44-3, 27 КО) хоче провести бій з Василем Ломаченком (10-1, 8 КО),. Промоутер венесуельського боксера Оскар Де Ла Хойя звернувся до Боб Арума з проханням подзвонити йому з цього приводу.

Читайте також: Ломаченко - Лінаресу: Після нашого бою ти більше не будеш королем

У свою чергу, Ломаченко після впевненої перемоги над Гільєрмо Рігондо прийшов до висновку, що у другій напівлегкій вазі йому робити більше нічого. Українець націлився на перехід у легкий дивізіон, де більше привабливих викликів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-