Ломаченко - Лінаресу: Після нашого бою ти більше не будеш королем

Ломаченко - Лінаресу: Після нашого бою ти більше не будеш королем

Укрінформ
Так  чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко відреагував на пост Хорхе Лінареса, в якому той назвав себе королем.

Днями Ломаченко кинув виклик Лінаресу, на що отримав від венесуельського боксера відповідь: "Король Хорхе чекає на тебе. Скоро побачимося". Про це повідомляє Sport Arena

Ломаченко не розгубився і досить швидко зреагував у Twitter: "Чекаю з нетерпінням, Лінарес. Можливо, після нашого бою тобі доведеться змінити нікнейм на #TheJorge (замість #TheKingJorge). Ти більше не будеш королем", - написав українець, додавши хештег #KingHiTechLomachenko.

Раніше повідомлялося, що чемпіон WBA в легкій вазі Хорхе Лінарес (44-3, 27 КО) хоче провести бій з Василем Ломаченком. Промоутер венесуельського боксера Оскар Де Ла Хойя звернувся до Боб Арума, який представляє інтереси Ломаченка (10-1, 8 КО), з проханням подзвонити йому з цього приводу.

Читайте також: Промоутер Лінареса: Бій з Ломаченком обов’язково маємо організувати

Зазначимо, що Ломаченко після впевненої перемоги над Гільєрмо Рігондо прийшов до висновку, що у другій напівлегкій вазі йому робити більше нічого. Українець націлився на перехід в легкий дивізіон, де більше привабливих викликів.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-