Australian Open: Сімона Халеп обіграла Кароліну Плішкову і вийшла у півфінал

Australian Open: Сімона Халеп обіграла Кароліну Плішкову і вийшла у півфінал

Укрінформ
За вихід у фінал перша ракетка світу сперечатиметься з Анжелік Кербер.

Перша ракетка світу румунка Сімона Халеп у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Австралії на подив легко розібралася з Кароліною Плішковою з Чехії 6:3, 6:2. Про це повідомляє Sport Arena.

На старті матчу Плішкова повела 3:0 і була близька до другого брейку, але не скористалася трьома подвійними помилками Халеп. В середині партії Халеп змінилася і дуже швидко змогла переломити хід гри - у Сімони почали проходити відмінні удари із задньої лінії. А от Плішкова стала більше помилятися, не допомагала Кароліні і перша подача.

Кардинальні зміни в сценарії матчу призвели до того, що Халеп виграла дев'ять геймів поспіль. Відійти від цього удару Плішкова до кінця матчу так і не змогла. Кароліна зробила майже в три рази більше невимушених помилок (28 проти 10) і закономірно залишила турнір.

Читайте також: Халеп вийшла у чвертьфінал Australian Open і зберегла статус першої ракетки світу

Сімона Халеп вперше пробилася до півфіналу Відкритого чемпіонату Австралії. Румунка в Мельбурні оформила п'ятий півфінал на турнірах Великого шлема. До цієї стадії Халеп доходила на кожному з чотирьох мейджорів.

У півфіналі Симону Халеп вже чекає екс-перша ракетка світу і дворазова переможниця Шлемів німкеня Анжелік Кербер. У нижній частині турнірної сітки путівку до фіналу розіграють Еліса Мертенс і Каролін Возняцкі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-