Australian Open: Цуренко і Козлова отримали в суперниці росіянок

Australian Open: Цуренко і Козлова отримали в суперниці росіянок

Укрінформ
У Мельбурні відбулося жеребкування основної сітки першого в сезоні турніру "Великого шлему".

Чотири українські тенісистки отримали прямі путівки в основну сітку Australian Open. Дві з них дізналися імена суперниць по першому раунду. Про це повідомляє XSPORT

Леся Цуренко (WTA 43) потрапила до верхньої частини сітки. У першому матчі вона битиметься з 20-річною росіянкою Наталією Віхлянцевою, яка посідає 63-е місце в рейтингу WTA. Відзначимо, що раніше в Турі тенісистки між собою не грали.

Третя "ракетка" України Катерина Козлова (WTA 88) потрапила до нижньої половини сітки і отримала в суперниці 15-й номер посіву росіянку Анастасію Павлюченкову (WTA 16). Тенісистки також раніше не перетиналися в матчах WTA-туру.

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна (WTA 4) отримала на Australian Open 4-й номер посіву. Однак переможниця 10-ти турнірів WTA поки ім'я своєї суперниці не знає. Світоліна, як і Катерина Бондаренко (WTA 94), зіграє з однією з переможниць кваліфікації.

Читайте також: Марта Костюк вдало стартувала у кваліфікації Australian Open

Нагадаємо, що хардовий турнір Australian Open із призовим фондом $22,624 млн серії "Великого шлему" стартує 15 січня і триватиме до 28 січня. Чинною чемпіонкою турніру є Серена Вільямс (США).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-