Кубок світу з біатлону: Франція виграла жіночу естафету, Україна – п’ята

Кубок світу з біатлону: Франція виграла жіночу естафету, Україна – п’ята

Укрінформ
Наші дівчата використали 12 додаткових патронів і не зуміли втрутитись у боротьбу за призові місця. 

В німецькому Оберхофі завершується четвертий етап Кубка світу з біатлону. Жіночу естафету виграла збірна Франції. Україна провалила стрільбу і посіла 5 місце. Про це повідомляє Укрінформ.

На першому етапі Анастасія Меркушина припустилася двох промахів, але тримала швидкий темп і передала естафету Юлії Джимі четвертою, відстаючи від лідерів на 27 секунд. Джима швидко підтягнулась до перших номерів, втім вона багато втратила часу на стрільбу (чотири промахи) і прийшла лише шостою з відставанням у 43 секунди.

Читайте також: Кубок світу з біатлону: Віта Семеренко виборола «бронзу» в гонці переслідування

На третьому етапі Віта Семеренко ледь не заробила штрафне коло на першому вогневому рубежі (три промахи) і відстала від лідерів більш ніж на хвилину. Після другої стрільби (один промах) Віта помітно додала у швидкості і відіграла майже 20 секунд.

Олена Підгрушна пішла на заключний етап шостою і, на жаль, вона не змогла суттєво поліпшити нашу позицію, припустившись двох промахів. У підсумку, українки фінішували на 5 місці. Переможцям – француженкам ми програла 1 хвилину 15 секунд. «Срібло» у Німеччини, «бронза» - у Швеції.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-