Кубок світу з біатлону: Віта Семеренко виборола «бронзу» в гонці переслідування

Кубок світу з біатлону: Віта Семеренко виборола «бронзу» в гонці переслідування

Укрінформ
Чергову перемогу здобула Анастасія Кузьміна. 

В німецькому Оберхофі триває етап Кубка світу з біатлону. Жіночу гонку переслідування виграла Анастасія Кузьміна зі Словаччини. Кращою з українок стала Віта Семеренко, яка фінішувала третьою. Про це повідомляє Укрінформ.

Після перемоги в спринті Кузьміна мала 35 секунд переваги. З таким гандикапом лідер збірної Словаччини не мала проблем на трасі і, незважаючи на два штрафні кола, впевнено фінішувала першою. Друге місце у італійки Доротеї Вірер.

Читайте також: Біатлон: Кузьміна виграла спринт в Обергофі, українки - поза топ-20

Блискучу гонку провела Віта Семеренко. Вона стартувала 22-ю, але швидкий хід (вона показала кращий час чистого бігу) та влучна стрільба (0 промахів) дозволили нашій біатлоністці фінішувати третьою. Відзначимо, що на останньому кілометрі Віта не дала жодного шансу своїм переслідувачкам – Новаковській, Макарайнен і Домрачевій. 

Для Віти Семеренко це 11-й подіум в кар’єрі. Тричі вона брала «срібло» і 8 разів - «бронзу». 

Класна гонка вийшла і у решти українок, які поліпшили свої стартові позиції. Зокрема, Юлія Джима посіла 13-е місце, хоча стартувала 42-ю! Олена Підгрушна на 17 місці (починала 25-ю), а Анастасія Меркушина піднялась з 32-го на 25-е місце.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-