Суд Лозанни відхилив апеляцію IBSF про зняття відсторонення з російських спортсменів

Суд Лозанни відхилив апеляцію IBSF про зняття відсторонення з російських спортсменів

Укрінформ
Спортивний арбітражний суд (CAS) в Лозанні відхилив апеляцію Міжнародної федерації бобслею і скелетону (IBSF) на рішення комісії організації про зняття тимчасового відсторонення з семи російських спортсменів.

Про це повідомляє прес-служба IBSF.

19 грудня IBSF подала апеляцію в CAS на рішення своєї комісії допустити до змагань під егідою організації росіян Олександра Третьякова, Олену Нікітіну, Марію Орлову, Ольгу Потиліцину, Ільвіра Хузіна, Олександра Касьянова і Олексія Пушкарьова після рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) довічно відсторонити їх від Олімпіад і анулювати їх результати, показані на Іграх-2014 в Сочі.

Раніше 43 росіянина були довічно усунені МОК від Олімпіад через порушення антидопінгових правил на Іграх-2014 в Сочі. Два спортсмена (ковзаняр Денис Юсков і хокеїстка Анна Шохіна) були виправдані, ще одне дисциплінарне провадження щодо фігуристки Аделіни Сотникової було припинено.

Читайте також: FIS відсторонила від змагань усіх дискваліфікованих МОК російських лижників

5 грудня виконком МОК призупинив членство в організації Олімпійського комітету Росії, росіянам надана можливість виступати в Пхьончхані (Республіка Корея) під олімпійським прапором. Комісії МОК повинні схвалити список росіян для участі в Олімпіаді до 28 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-