Гельзін: У справі по матчу з

Гельзін: У справі по матчу з "Карпатами" U-21 діятимемо разом з Баранкою

Укрінформ
Розслідування у справі про недограний матч 18-го туру футбольного чемпіонату U-21 між львівськими "Карпатами" і донецьким "Олімпіком" донеччани ведуть разом з Комітетом етики і чесної гри Федерації футболу України (ФФУ).

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін повідомив Sport Arena, що провів зустріч з головою Комітету Франческо Баранкою і має намір далі узгоджувати з ним усі дії щодо інциденту.

"Я особисто зустрічався з Франческо Баранкою, і ми обговорили ряд моментів. Говорили і про наш клуб, і про ситуацію в цілому в українському футболі. Обговорили, як ми приблизно плануємо діяти в цій ситуації. У нас є деякі думки з цього приводу, але поки не можемо говорити про них. Діятимемо тільки разом з Комітетом з чесної гри, координуючи всі дії", - сказав Гельзін.

Нагадаємо, що Владислав Гельзін 2 грудня повів донецьку команду з поля на 84-й хвилині матчу проти "Карпат" U-21 при рахунку 0:4. Президент "Олімпіка" запідозрив нечесні дії в ході матчу молодіжних команд, а також дізнався про аномальну кількість ставок.

Читайте також: ФФУ зарахувала технічку поразку "Олімпіку" U-21 в матчі з "Карпатами"

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв рішення зарахувати донецькому "Олімпіку" технічну поразку з рахунком 0:4.

Фото: В.Гельзін/olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-