ФФУ зарахувала технічку поразку

ФФУ зарахувала технічку поразку "Олімпіку" U-21 в матчі з "Карпатами"

Укрінформ
Президент донецького клубу "Олімпік" U-21 Владислав Гельзін 2 грудня повів донецьку команду з поля на 84-й хвилині матчу проти "Карпат" U-21 при рахунку 0:4.

Через такі дії Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Федерації футболу України (ФФУ) прийняв рішення зарахувати донецькому "Олімпіку" технічну поразку з рахунком 0:4. Про це повідомив секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко.

"Згідно з правилами, якщо на момент зупинки гри різниця в рахунку становила більше трьох м'ячів, то залишається цей результат матчу. Тому ми зафіксували технічну поразку з рахунком 0:4.

Також прийняли рішення направити матеріали по справі в Комітет з етики та чесної гри, який повинен визначити, чи були у цього матчу ознаки договірного і чи були здійснені дії з маніпулювання результатом з боку тих чи інших футболістів", - цитує Грищенка Sport Arena

Нагадаємо, що Гельзін пояснив свій вчинок тим, що був зафіксований аномальний рух ставок на результат поєдинку, а тренери молодіжної команди підтвердили йому, що деякі футболісти грають на незвичному для себе рівні. Глава Комітету з етики та чесної гри Франческо Баранка також підтвердив аномальність ставок і схвалив поведінку президента "Олімпіка".

Читайте також: Президент «Олімпіка» зірвав матч молодіжних команд, запідозривши свою команду у нечесній грі

У минулому сезоні молодіжна команда "Олімпіка" вже підозрювалася в здачі матчу "Динамо" (0: 4). Справа щодо нього зараз знаходиться в КДК і має бути розглянута найближчим часом.

Фото: fckarpaty.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-