"Зоря" – "Шахтар": ФФУ дискваліфікувала Ракицького і Фонсеку

Укрінформ
Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Федерації футболу України (ФФУ) покарав учасників заворушень під час матчу 19-го туру УПЛ між луганською "Зорею" і донецьким "Шахтарем" (2:1).

КДК ФФУ дискваліфікував захисника "Шахтаря" Ярослава Ракицького, видаленого під час матчу за демонстративну незгоду з рішеннями арбітра і образи на адресу Сергія Бойка, на чотири матчі (один - умовно до кінця сезону). Про це повідомляє football.ua

Наставник "гірників" Паулу Фонсека, який вибіг на поле після фінального свистка з'ясовувати стосунки з Бойком, отримав один матч дискваліфікації.

Стільки ж матчів, але умовно до кінця сезону-2017/2018, отримали футболісти Алан Патрік, Факундо Феррейра і асистенти Фонсеки Нуну Кампуш і Ігор Дуляй, які підтримували головного тренера "Шахтаря".

Читайте також: Палкін: Суддівство Бойка було приниженням "Шахтаря"

Тренеру воротарів Антоніу Феррейрі, який вдарив арбітра, до кінця сезону заборонено бути присутнім на матчах чемпіонату і Кубка України. Найближчий матч "Шахтаря" у внутрішніх змаганнях відбудеться 17 лютого проти одеського "Чорноморця".  

Фото: ФК "Зоря"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-