Палкін: Суддівство Бойка було приниженням

Палкін: Суддівство Бойка було приниженням "Шахтаря"

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін різко висловився про арбітраж матчу 19-го туру української Прем’єр-ліги між донецьким футбольним клубом "Шахтар" і луганською "Зорею". 

Він назвав арбітраж Сергія Бойка "приниженням "Шахтаря" і закликав Федерацію футболу України (ФФУ) покарати суддю.

"Це було приниження клубу. Приниження клубу, який є чемпіоном України і дає найбільше очок у скарбничку рейтингу країни. Приниження клубу, який за десятирічної шкалою УЄФА входить до топ-12 найсильніших клубів Європи.  

Таких псевдо-арбітрів потрібно перевіряти у психолога на повну адекватність і сприйняття реальності. У Бойка проблеми з головою і психологією. Після таких матчів просто опускаються руки далі займатися футболом. З цим потрібно щось робити. Сподіваюся, найближчим часом комітет арбітрів розбереться з цією ситуацією.

Я б хотів запитати цього псевдо-суддю, хоч колись трьох гравців видаляли за матч з тих клубів, які входять до топ-12? Більш того, я розумію реакцію Фонсеки. Якби я був на його місці, то від парочки апперкотов в його сторону не відмовився б і не втримався б", - цитує Палкіна Sport Arena

Нагадаємо, що головний арбітр поєдинку "Зоря" - "Шахтар" (2:1)  Сергій Палкін вилучив з поля трьох "гірників". Вчора комітет арбітрів ФФУ схвалив два з трьох вилучень, а також пенальті, призначені арбітром у цьому поєдинку  "Шахтар" догравав м'яч увосьмеро, і при цьому на його ворота ще й був призначений пенальті. 

Генеральний директор луганчан Сергій Рафаїлов вважає, що тренерів "Шахтаря" взагалі треба дискваліфікувати за їх слова на адресу рефері.

Читайте також: Комітет арбітрів ФФУ визнав помилковим вилучення Фреда

Для "Шахтаря" ця поразка стала третьою в цьому чемпіонаті, але вона не завадила команді Паулу Фонсеки закінчити першу частину сезону на вершині турнірної таблиці.  Київське "Динамо" йде на другому місці і відстає на 3 очки.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-