Чохонелідзе: Навіть сам Домагой Віда не знає, чи залишиться в

Чохонелідзе: Навіть сам Домагой Віда не знає, чи залишиться в "Динамо"

Укрінформ
Генеральний директор київського футбольного клубу "Динамо" Резо Чохонелідзе прокоментував чутки навколо того, що захисник Домагой Віда залишається в команді.

"Ніхто про це не знає, навіть сам Домагой не знає, не тільки я. Віда - вільний агент, він вже попрощався з усіма в "Динамо" і в Києві, його контракт з клубом закінчився. Іншої інформації у нас немає. Нашого президента Ігоря Суркіса також немає на місці, питання міг вирішити тільки він", - розповів Чохонелідзе Sport Arena

За інформацією хорватських ЗМІ, Віда погодив новий контракт з киянами, не домовившись з турецьким "Бешикташем". Втім, у самому "Динамо" поки не роблять ніяких офіційних заяв.

Сьогодні турецьке видання Futbolarena.com повідомило, що президент "біло-синіх" Ігор Суркіс пообіцяв Віді продати його в англійський клуб, якщо він продовжить контракт з киянами.

Читайте також: Ігор Суркіс зробив Віді нову пропозицію - ЗМІ

28-річний хорватський футболіст виступає за "Динамо" з весни 2013 року і став важливим гравцем лінії оборони. Усього на його рахунку 161 матч і 13 голів за київську команду у всіх турнірах.

Фото: fcdynamo.kiev.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-