Ігор Суркіс зробив Віді нову пропозицію - ЗМІ

Ігор Суркіс зробив Віді нову пропозицію - ЗМІ

Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв захиснику Домагою Віді, що продасть його в англійський клуб, якщо він продовжить контракт з киянами.

Незважаючи на те, що контракт 28-річного хорвата з "біло-синіми" закінчується вже в кінці року, Віда все ще може підписати новий договір з "Динамо". Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Futbolarena.com. 

За інформацією турецьких ЗМІ, Ігор Суркіс в черговий раз зустрівся із захисником і запропонував йому продовжити договір. Бос киян пообіцяв гравцеві відпустити його в англійський клуб, якщо він не підпише контракт з турецьким "Бешикташем".

Суркіс готовий оплатити і компенсацію турецькому клубу, який восени підписав попередню угоду з хорватом. Разом з тим, залишається невідомо, чи погодився Віда на пропозицію глави київського клубу.

У жовтні Sport Arena повідомляла, що футболіст може продовжити контракт з "Динамо", якщо йому запропонують зарплату у 3 млн євро на рік.

Читайте також: ЗМІ: Через Віду «Динамо» може подати позов на «Бешикташ»

Віда виступає за "Динамо" з весни 2013 року і став важливим гравцем лінії оборони. Усього на його рахунку 161 матч і 13 голів за київську команду у всіх турнірах.

Фото: facebook.com/fcdynamoua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-