Кубок світу з біатлону: Сестри Семеренко і Джима бігтимуть мас-старт

Кубок світу з біатлону: Сестри Семеренко і Джима бігтимуть мас-старт

Укрінформ
Сьогодні в Ансі відбудуться останні гонки року.  

Сьогодні у французькому Ансі на етапі Кубка світу з біатлону вперше в сезоні відбутися дві гонки із загального старту у чоловіків і жінок. Мас-старти стануть заключними гонками третього етапу Кубка світу, а разом з тим і останніми офіційними стартами 2017 року. Про це повідомляє XSport.

У жіночому мас-старті, який почнеться о 12:45 за київським часом, збірну України представлять Валя і Віта Семеренко, а також Юлія Джима, яка пропускала гонку переслідування. Всі три українки на даний момент знаходяться в Топ-10 загального заліку Кубка світу, займаючи місця з 7-го по 9-е. Це означає, що українські дівчата візьмуть старт з однієї лінії стартового коридору.

Читайте також: Біатлон: Дальмаєр виграла гонку переслідування Кубка світу, Віта Семеренко - восьма

Відзначимо, що в недільній гонці на старт вийдуть всі три чемпіонки світу в цьому виді програми нинішнього олімпійського циклу. А саме українка Валя Семеренко (2015 рік), француженка Марі Дорен Абер (2016 рік), а також німкеня Лаура Дальмаєр (2017 рік). А ось олімпійська чемпіонка Сочі-2014 в мас-старті білоруска Дарина Домрачева етап в Ансі пропускає.

Вперше в кар'єрі в жовтій майці лідера загального заліку Кубка світу вийде на старт дворазова олімпійська чемпіонка Анастасія Кузьміна зі Словаччини. Після перемоги в спринтерській гонці, а також другого місця в гонці переслідування Кузьміна випереджає фінку Кайсу Макаряйнен на 5 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-