Робоча група УЄФА/ФФУ обговорила у Києві стан розвитку жіночого футболу

Робоча група УЄФА/ФФУ обговорила у Києві стан розвитку жіночого футболу

Укрінформ
У київському Будинку футболу відбулося засідання спільної робочої групи УЄФА/ФФУ з питань розвитку жіночого футболу в Україні.

До цього, протягом двох днів, проходив семінар, учасники якого обмінювалися досвідом, взяли участь у теоретичних та практичних заняттях, повідомили Укрінформу у прес-службі Федерації футболу України.

Участь у засіданні спільної робочої групи взяли керівник з розвитку жіночого футболу УЄФА Емма Сайкс, очільник з маркетингу жіночого футболу УЄФА Кайлі Грів, генеральний секретар Федерації футболу України Юрій Запісоцький, технічний директор ФФУ Олег Протасов та інші. Вони зазначили, що розвиток жіночого футболу є пріоритетним напрямком у Європі в цілому, та в Україні зокрема", - поінформували у прес-службі.

Представники УЄФА детально ознайомилися із ситуацією в українському спорті взагалі та футболі зокрема, порівняли стан розвитку улюбленої гри у різних країнах. Пройшли заняття з маркетингу та комерційних питань, було розглянуто ідеї та плани PR Агенства 42 щодо популяризації жіночого футболу в Україні, а також запуску кампанії УЄФА #WePlayStrong, що покликана залучити дівчат до занять цим видом спорту.

Читайте також: Павелко: Введення системи відеоповторів підвищить якість українського футболу

Представники УЄФА разом з координаторами проекту "Фінали Ліги чемпіонів-2018" від ФФУ також обговорили питання, пов'язані з проведенням у Києві цих історичних матчів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-