В Мінмолодьспорту нагородили переможців Спартакіади серед працівників міністерств

В Мінмолодьспорту нагородили переможців Спартакіади серед працівників міністерств

Фото
Укрінформ
Найуспішніше виступили команди Служби безпеки України, Міністерства фінансів та Державної аудиторської служби. 

В Міністерстві молоді та спорту відбулося нагородження переможців і призерів XХ Спартакіади серед працівників міністерств та інших органів центральних органів виконавчої влади. Про це повідомляє сайт Мінмолодьспорту.

У церемонії нагородження взяли учать заступник Міністра молоді та спорту Ярослав Войтович, директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Матвій Бідний, представники центральних органів виконавчої влади та відомств.

Нагадаємо, що у Спартакіаді, що проходила з 16 вересня по 5 грудня 2017 року, представники міністерств, державних служб, комітетів та інших органів виконавчої влади змагались у 13 видах спорту. Це легка атлетика (легкоатлетичний крос), пейнтбол, риболовний спорт, шахи, міні-гольф, городковий спорт, футзал, волейбол, боулінг, настільний теніс, більярдний спорт.

Читайте також: Радник Мінмолодьспорту: Маємо доволі непогану оцінку роботи за рік

Перемогу серед команд групи «А», що представляли «силові структури», здобула збірна команда Служби безпеки України. На другому місці – збірна Міністерства оборони України, а на третьому – Міністерства внутрішніх справ України.

Серед команд міністерств, у групі «В», переможцями стала команда Міністерства фінансів України. На другому місці команда Міністерства освіти і науки України. Команда Міністерства молоді та спорту України замкнула трійку лідерів.

У групі «С» серед команд державних служб, агентств, інспекцій, комітетів та інших центральних органів виконавчої влади перемогла команда Державної аудиторської служби України. Друге місце посіла команда Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а третє – команда Державної казначейської служби України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-