Радник Мінмолодьспорту: Маємо доволі непогану оцінку роботи за рік

Радник Мінмолодьспорту: Маємо доволі непогану оцінку роботи за рік

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту серед «хорошистів» рейтингу журналу «Фокус».   

Міністерство молоді та спорту другий рік поспіль отримало місце у першій половині рейтингу діяльності уряду за версією тижневика «Фокус». Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра Павло Булгак.

«Другий рік поспіль Міністерство молоді та спорту на чолі з Ігорем Ждановим серед «хорошистів» рейтингу діяльності Уряду за версією тижневика ФОКУС.

Експерти, запрошені журналом, оцінили діяльність кожного з міністерств по шкалі від 1 до 12. У міністра Ігоря Жданова, як і в минулому році, оцінка - 7 балів. При цьому максимальний бал -10 отримали лише двоє міністрів, наші колеги Лілія Гриневич та Павло Петренко.

Читайте також: Ігор Жданов: Для збірної України зі спортивної гімнастики закуплять нове обладнання

В актив досягнень міністра Ігоря Жданова за 2017 рік експерти, зокрема, віднесли найбільш успішний в історії виступ збірної України на Всесвітніх іграх - 2017. Цей успіх став можливим завдяки співпраці Мінмолодьспорту, федерацій, Спорткомітету. Нагадаю, на Іграх у Вроцлаві наші спортсмени зайняли рекордне 5-те командне місце. Фінансування підготовки до Ігор вперше відбувалося системно, за окремою бюджетною програмою Мінмолодьспорту.

До позитивів також зараховують збільшення фінансування сфери фізичної культури та спорту, активність міністра у соціальних мережах, яка стосується популяризації досягнень українських спортсменів, оперативної реакції на проблеми, що піднімаються медіа.

Так, не обійшлося без критики, але ми відкриті до конструктивних зауважень. Готові зустрічатися із провідними спортсменами та спільно вирішувати проблемні робочі моменти, які неодмінно виникають у будь-якій справі.

Читайте також: Мінмолодьспорту обіцяє успішно провести в Україні юніорський чемпіонат світу з хокею-2018

Так, є не дуже добра тенденція із відтоком молоді закордон. Але це не проблема одного дня чи року - це проблемна ситуація, яка накопичувалася десятками років. Її не вирішити лише силами одного міністерства. При цьому ми щорічно збільшуємо обсяг видатків на молодіжні ініціативи - не лише кількість, але й якість молодіжних заходів.

В цілому, маємо доволі непогану оцінку роботи за рік, що минає», - написав Павло Булгак.

Ознайомитись з рейтингом діяльності уряду за версією журналу «Фокус» можна тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-