У Федерації футболу Києва вшанували громадську організацію

У Федерації футболу Києва вшанували громадську організацію "Спорт проти наркотиків"

Укрінформ
У приміщенні Федерації футболу міста Києва у четвер, 14 грудня, пройшла урочиста церемонія нагородження кращих команд, гравців, тренерів 2017 року, якими піклується громадська організація "Спорт проти наркотиків".  

Участь у заході взяли представники Федерації футболу України та Києва, міністерств юстиції, молоді та спорту України, ветерани спорту тощо, передає кореспондент Укрінформу.

"Наша організація існує вже одинадцять років, вона є колективним членом Федерації футболу столиці, - розповів голова правління ГО "Спорт против наркотиков" Юрий Верхман. - Її мета в тому, щоб через спорт, зокрема, футбол, допомагати людям знайти себе, позбутися проблем, пов'язаних з алкоголізмом, наркоманією, злочинністю. За нашою участю створено Лігу "Футбол проти наркотиків", яка проводить чемпіонат Києва. Спільно з огранізацією  "Європейський Блок" ми організовуємо футбольні матчі у місцях позбавлення волі. Нинішнього року такі зустрічі пройшли, наприклад, у Прилуцькій та Житомирській виправних колоніях".

Президент Федерації футболу Києва Ігор Кочетов підкреслив, що громадська організація "Спорт проти наркотиків" успішно проводить в України й міжнародні змагання.

"Нинішнього року до України завітала футбольна команда з Бразилії, яку привіз екс-форвард київського "Динамо" Діого Рінкон. У столиці відбулися турніри "Київські каштани" (виграли наші гості з Палестини) та "Україна - це Європа". На Закарпатті пройшли змагання, які допоміг організувати заслужений майстер спорту Іван Яремук. Вони так і називаються - турнір імені Івана Яремчука", - сказав очільник міської федерації.

Читайте також: Збірна футбольних ветеранів України знову виграла "Кубок Легенд" у США

Призи лауреатам-2017 (командам "Козаки", "Варнава" "Арсенал", РЛЦ, "Прометей-Інваспорт" та іншим) вручав уславлений хавбек київського "Динамо" 60-70-х років Володимир Мунтян. Він, зокрема, зазначив, що "Спорт проти наркотиків" вже допоміг знайти себе у футболі багатьом людям, які потім грали у чемпіонаті міста, ставали тренерами і навіть арбітрами. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-