Шацьких: Постараємося вирішити всі питання з АЕК у першому матчі

Шацьких: Постараємося вирішити всі питання з АЕК у першому матчі

Укрінформ
Помічник головного тренера київського футбольного клубу "Динамо" Максим Шацьких прокоментував результат жеребкування плей-офф Ліги Європи та розповів, чи варто очікувати підсилення під час зимового трансферного вікна.

"Хороший жереб: лютий, Греція і тепло. Не думаю, що супернику буде важко грати в нас. Поле буде в чудовому стані. Постараємось вирішити питання в першій грі, щоб вони приїхали в Україну просто померзнути. Все залежить тільки від нас. Це їхні проблеми - холодно чи ні.

Нам могли випасти команди більш неприємні, були колективи сильніші, тому жереб можна назвати нормальним. Є час, будемо готуватися, аналізувати. Все, як говориться, "в наших ногах". Те, що перша гра відбудеться на виїзді, особливої ролі не грає. Як на мене, то немає різниці, де грати перший матч.

Взимку потрібно підсилюватися і зміни будуть. Трішки зачекаємо, залишилося недовго", - розповів Шацьких 1927.kiev.ua

Читайте також: Хацкевич: доля протистояння "Динамо" з АЕКом буде вирішуватися в Києві

Нагадаємо, що за результатами жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА суперником "Динамо" став грецький футбольний клуб АЕК. Перший матч між АЕКом і "Динамо" відбудеться 15 лютого на полі суперника киян. Матч у відповідь команди проведуть 22 лютого у Києві (Україна).

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-