Хацкевич: доля протистояння

Хацкевич: доля протистояння "Динамо" з АЕКом буде вирішуватися в Києві

Укрінформ
Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував результати сьогодні жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, яка відвела в суперники "біло-синім" грецький футбольний клуб АЕК.

"У АЕКа перевага перед нами тільки в одному: наш суперник в період проведення матчів 1/16 фіналу Ліги Європи буде грати поєдинки чемпіонату Греції, ми ж на той час тільки-тільки завершимо міжсезонні збори. Так що АЕК, звичайно, буде знаходитися в кращому ігровому тонусі", - розповів Хацкевич Dynamo.kiev.ua.

В іншому, за словами наставника, кияни постараються позбавити АЕК всіх козирів.

"Уже зараз приступимо до детального вивчення суперника. Але, звичайно, опонент нам дістався непростий. АЕК - хороша команда. Будемо готуватися до протистояння з нею з усією ступенем серйозності. Зараз більш, ніж достатньо можливостей для того, щоб отримати повну інформацію про будь-якій команді. Будемо вивчати відеозаписи матчів АЕКа, подивимося поєдинки нашого опонента наживо. Проведення першого матчу на виїзді часто називають перевагою, але я вважаю, що це дуже відносно. Так що не став би акцентувати увагу на тому, що першу в Стреч ми проведемо в Греції. У будь-якому випадку, нас чекає два поєдинки з АЕКом, а доля протистояння буде вирішуватися в матчі-відповіді", - підкреслив Хацкевич.

Читайте також: "Динамо" дістався АЕК в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА

Нагадаємо, перший матч між АЕКом і "Динамо" відбудеться 15 лютого на полі суперника киян. Матч у відповідь команди проведуть 22 лютого в столиці України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-