"Шахтар" - "Манчестер Сіті": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 6 грудня, проведуть шостий матч в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на ОСК "Металіст" в Харкові зустрінуться з англійським "Манчестер Сіті".

Гру, яка розпочнеться о 21.45, транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 2". Текстова трансляція поєдинку - на сайті Укрінформу.

Команди вперше зустрілися в єврокубках у другому турі нинішньої Ліги чемпіонів - "гірники" програли на "Етіхад Стедіум" в Манчестері з результатом 0:2.

Аби вийти до 1/8 фіналу, "Шахтарю" вистачить нічиєї з "Манчестер Сіті", який вже гарантував собі перше місце у квартеті F, де поки не втратив жодного очка. "Шахтар" вийде у плей-офф за будь-якого результату гри у Харкові, якщо "Наполі" не переможе "Феєноорд", який поступився у всіх попередніх турах.

Букмекерські контори віддають у харківському матчі невелику перевагу українському клубу. Компанія William Hill на перемогу "Шахтаря" приймає ставки з коефіцієнтом 2,60. Успіх "містян" оцінюється в 2,70, нічийний результат - у 3,25.

Зустріч "Шахтар" - "Манчестер Сіті" обслуговуватиме бригада арбітрів з Франції, яку очолює Бенуа Бастьєн.

Читайте також: "Ювентус", "Рома", "МЮ" і "Базель" вийшли до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

В іншому поєдинку квартету F голландський "Феєноорд" та італійський "Наполі" зіграють у Роттердамі.

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-