Гвардіола:

Гвардіола: "Манчестер Сіті" гратиме з "Шахтарем" тільки на перемогу

Укрінформ
Наставник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився очікуваннями від заключного поєдинку Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря" та прояснив чутки про підписання Мессі.

"Насправді Лео недавно підписав новий контракт. У практиці такого бути не може, що гравець з новим контрактом кудись перейде. Мені б хотілося мати у своїй команді такого гравця, але зараз це неможливо.

Де Брейне через травму залишився вдома і не зіграє. Я ж привіз всіх інших своїх гравців. Це моя команда, і вони заслуговують на те, щоб бути в цьому матчі. Лерой Сані і Давид Сільва відрізняються. Сані потрібен був час, щоб адаптуватися і почати грати в англійському футболі. Сільва - лідер. У нього є всі задатки, щоб грати на високому рівні. Завтра він точно зіграє.

Читайте також: Де Брейне і Сільва не полетіли з "Манчестер Сіті" на матч проти "Шахтаря"

Я обіцяю, що ми приїхали за перемогою. Завтра ми будемо робити все, щоб виграти. На перемогу ми будемо грати і в неділю, в матчі з "Манчестер Юнайтед". Щодо гри з "Шахтарем" в Манчестері, то я там побачив саме те, що і очікував. Як тренер вже 7 або 8 разів зустрічався з "Шахтарем". Завтра буде така ж гра. Складна. Я бачив гру "Шахтаря" з "Наполі". Шахтар програв, але в першому таймі грав добре.

Мені "Шахтар" сподобався взаєморозумінням гравців на полі. Тайсон, Марлос і Степаненко взаємодіяли здорово, хороший був на лівому фланзі захисту Ісмаїлі. Але завтра ми постараємося домогтися успіху. У мене є стратегія на матч, тактика. Ми постараємося домогтися контролю над м'ячем і вести гру, щоб тим самим висловити повагу і до "Шахтаря", і до "Наполі", і до Ліги чемпіонів в цілому", - цитує Гвардіолу Sport Arena

Нагадаємо, що поєдинок "Шахтар" - "Манчестер Сіті" відбудеться 6 грудня на ОСК "Металіст" у Харкові. Початок гри о 21.45. "Шахтарю" для виходу у плей-офф Ліги чемпіонів вистачить одного набраного очка.

Читайте також: Футбол: букмекери віддають "Шахтарю" невеличку перевагу у грі з "Манчестер Сіті"

Турнірне становище після 5-ти турів: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 0.

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-