Футбол: букмекери віддають

Футбол: букмекери віддають "Шахтарю" невеличку перевагу у грі з "Манчестер Сіті"

Укрінформ
У середу, 6 грудня, відбудеться поєдинок заключного, 6-го туру, групового раунду футбольної Ліги чемпіонів, в якому футболісти донецького "Шахтаря" прийматимуть англійський клуб "Манчестер Сіті".

Букмекерські контори віддають у цьому матчі невелчику перевагу українському клубу, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - компанія William Hill на перемогу "Шахтаря" приймає ставки з коефіцієнтом 2,60. Успіх "городян" оцінюється в 2,70, нічийний результат - в 3,25.

"Манчестер Сіті" гарантував собі перше місце у групі, вигравши всі п'ять попередніх матчів. У нинішній Лізі чемпіонів лише "МС" та "ПСЖ" мають шанс завершити груповий етап зі стовідсотковим результатом.

Тренер "городян" іспанець Хосеп Гвардіола не приховує, що їде до Харкова за перемогою і взяв із собою всіх найсильніших футболістів, які є в його розпорядженні. Правда, через дискваліфікацію до списку не потрапив Кевін Де Брюйне, Джон Стоунз иа Бенжамен Менді травмовані, а Давид Сільва не готовий на 100 відсотків. Гвардіола, природно, хоче перевірити й найближчий резерв. В Україні можуть зіграти одразу чотири гравці молодіжного складу - голкіпер Деніел Грімшоу, захисник Тосін Адарабіойо, хавбеки Філ Фоден та Браїм Діас.

26 вересня "МС" і "Шахтар" зустрічалися в Англії. Команди пішли на перерву за рахунку 0:0. Зламати опір донеччан господарям вдалося завдяки удару Кевіна де Брюйне з-за меж штрафного у дебюті другого тайму. Українська команда могла сранять рахунок, але на 90-й хвилині швидку атаку англійців правим флангом успішно завершив Рахім Стерлінг - 2:0.

Нагадаємо, матч-відповідь "Шахтар" - "Манчестер Сіті" відбудеться на ОСК "Металіст" в Харкові 6 грудня. Початок гри о 21.45. Обов'язки головного арбітра зустрічі виконуватиме француз Бенуа Бастьєн.

Читайте також: Де Брейне і Сільва не полетіли з "Манчестер Сіті" на матч проти "Шахтаря"

В іншому матчі групи F голландський "Феєноорд" у Роттердамі зустрінеться з італійським "Наполі".

Турнірне становище після 5-ти турів "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-