Дієго Марадона вимагає заарештувати власну дочку

Дієго Марадона вимагає заарештувати власну дочку

Укрінформ
Легенда футболу звинувачує свою дочку Джанніну і колишню дружину нападника Серхіо Агуеро у фінансових махінаціях.

Адвокат Матіас Морла, який представляє Дієго Марадону в справі проти колишньої дружини Клаудії Вільяфаньї, заявив про вимогу легендарного футболіста заарештувати власну дочку Джанніну. Про це пише Sport.es.

Сімейний судовий процес триває з 2015 року, коли Марадона звинуватив свою колишню дружину в крадіжці у нього 3,8 мільйона євро. За словами адвоката, Джанніна причетна до відмивання вкрадених у батька грошей, тому сторона обвинувачення має намір просити про її арешт.

«У нас є докази, що Джанніна літала в Уругвай і здійснювала там різні банківські операції, хоча у неї немає ні рахунку, ні активів. Ми вважаємо, що в даному випадку необхідний превентивний арешт», - заявив адвокат Морла.

Читайте також: Марадона візьме участь у фіналі жеребкування чемпіонату світу з футболу

На питання про те, як батько ставиться до можливого взяття під варту своєї дочки, Морла заявив, що Марадона не може припинити розслідування, тому що цією справою вже займаються прокурор і суд.

Джанніна відповіла на ці звинувачення на своїй сторінці у Twitter. «Вони знають, де я живу, нехай приходять коли захочуть. Я прощала батькові і жахливіші речі, тому у мене немає ніяких образ. Завдяки йому, в тому числі, я можу бути тим, ким захочу», - написала вона.

Нагадаємо, Джанніна Марадона є однією з двох дочок Дієго і Клаудії Вільяфаньї. Також вона колишня дружина форварда «Манчестер Сіті» Серхіо Агуеро, від шлюбу з яким у неї є син Бенхамін. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-