Визначено переможців Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу

Визначено переможців Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу

Укрінформ
Федерація футболу та Міністерство науки та освіти України завершили в Киеве Всеукраїнський семінар "Розвиток масового футболу".

Під час заходу журі також підбило підсумки Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ.

"Вже за доброю звичкою двері для учасників семінару та конкурсу гостинно відчинила столична Скандинавська гімназія. Протягом трьох днів слухачі та конкурсанти - кращі вчителі фізичної культури з кожного регіону та Києва, фахівці освіти, регіональні координатори і волонтери соціальних проектів ФФУ - не лише знайомилися з новими методиками викладання, а й мали можливість презентувати свої ідеї та напрацювання", - зазначили у прес-службі. 

Фіналістами конкурсу були представники Донецької, Київської, Миколаївської, Сумської та Чернігівської областей. Вони провели уроки футболу та інноваційні уроки фізкультури.

Читайте також: Мораес: Я в Україні вже 5 років і маю право на громадянство

Згідно з оцінками журі, абсолютним переможцем став Валерій Попов -– вчитель фізичної культури ЗОШ №3 м. Суми. У номінації "Кращий інноваційний урок фізичної культури" перемогу здобув вчитель фізкультури ЗОШ №4 м. Буча Олексій Карабут. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-