Мораес: Я в Україні вже 5 років і маю право на громадянство

Мораес: Я в Україні вже 5 років і маю право на громадянство

Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Жуніор Мораес заявив, що всерйоз розглядає можливість прийняття українського громадянства з подальшою можливістю виступів за національну збірну України.

"Початок моєї кар'єри в Україні був надзвичайно складним. Мені було важко адаптуватися. Культура, традиції, погода сильно відрізняються від моєї батьківщини. Футбол в Україні також специфічний. Конфлікт на Донбасі також справив величезний вплив на місцевий футбол. Не думав, що можуть настати такі часи в країні. Були жахливі моменти, коли я всерйоз відчував небезпеку і не знав, що може статися. На щастя, мені і моїй родині вдалося уникнути проблем і ми поїхали з Донецька на самому початку конфлікту.

Щодо інформації про можливу натуралізацію для виступів за збірну України. Так, мені дуже подобається подібна можливість розвитку подій. Я в Україні вже 5 років і маю право на громадянство", - цитує Мораеса Sportarena

Читайте також: Футбол: Мораес - кращий гравець київського "Динамо" у вересні

Нагадаємо, що Мораес перейшов до "Динамо" у 2015 році з донецького "Металургу". У нинішньому розіграші УПЛ 30-річний футболіст провів 9 матчів (5 - в основному складі), в яких забив 2 м’ячі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-