Фонсека: Я поділяю похвалу Гвардіоли на адресу

Фонсека: Я поділяю похвалу Гвардіоли на адресу "Наполі"

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека напередодні важливого поєдинку проти "Наполі" заявив, що підтримує високу оцінку, яку дав неаполітанцям наставник англійського "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола.

"На нас чекає дуже серйозний матч, але я вірю, що ми все ще можемо їх здивувати. Я поділяю похвалу Гвардіоли на адресу "Наполі". За стилем гри і її якості це найкраща команда в Італії на поточний момент, а також одна з кращих в Європі. "Наполі" відмінно справляється з поставленими завданнями. "Шахтарю" повезло, що проти нас не зіграє дискваліфікований Кулібалі - один з кращих захисників Європи. Однак гратимуть Мертенс і Лоренцо Інсіньє - це ті футболісти, які здатні зробити різницю.

Повірте, в "Шахтарі" немає гравців, які не хочуть перемагати в кожній грі в Лізі чемпіонів. Цей турнір дуже важливий для команди і виграш в будь-якому матчі - це щось дуже серйозне і престижне. Такі наші амбіції", - цитує Фонсеку Sportarena.

Нагадаємо, що Гвардіола назвав майбутнього суперника "гірників" кращою командою в італійській Серії А на поточний момент.

Читайте також: Букмекери вважають "Шахтар" аутсайдером матчу з "Наполі" у Лізі чемпіонів УЄФА

Поєдинок 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА "Наполі" – "Шахтар" відбудеться завтра, 21 листопада, на стадіоні "Сан-Паоло" о 21.45. Судитимуть його словенці: головний арбітр - Дамір Скоміна, асистенти - Юре Прапротник, Роберт Вукан, Матей Юг та Славко Винчич. Сьогодні "Шахтар" у складі 20 футболістів вирушив до Італії. 

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-