Букмекери вважають

Букмекери вважають "Шахтар" аутсайдером матчу з "Наполі" у Лізі чемпіонів УЄФА

Укрінформ
21 листопада футболісти донецького "Шахтаря" проведуть гостьовий поєдинок 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти італійського "Наполі".

Лідер букмекерської справи - контора William Hill вважає неаполітанську команду явиним фаворитом зустрічі, повідомляє Укрінформ.

На перемогу італійців можна поставити з коефіцієнтом 1,44. На те, що "Шахтар" привезе з Неаполя три очки, букмекери дають коефіцієнт 6,50, на нічийний результат - 4,75.

Для "Наполі" матч із "Шахтарем" є вирішальним. Аби зберегти шанси на вихід до плей-офф, господарям необхідна лише перемога, оскільки у попередніх 4-х турах ЛЧ лідер чемпіонату Італії здобув усього 3 очки.

Натомість, "Шахтарю", який має три перемоги, треба набрати лише одне очко. Втім, зробити це буде дуже складно. Крім гри з "Наполі", на підопічних Паулу Фонсеки ще чекає домашня зустріч із беззастережним лідером групи англійським клубом "Манчестер Сіті".

Нагадаємо, у попередньому протистоянні з "Наполі" донецька команда 13 вересня у Харкові здобула перемогу. У "гірників" відзначилися Тайсон та Факундо Феррейра, у неаполітанців - Аркадіуш Милик.

Поєдинок у Неаполі, що розпочнеться на стадіоні "Сан-Паоло" о 21.45, судитимуть словенці. Головний арбітр - Дамір Скоміна, асистенти - Юре Прапротник, Роберт Вукан, Матей Юг та Славко Винчич.

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: "Шахтар" полетів до Італії на матч з "Наполі"

В іншому поєдинку групи F англійський "Манчестер Сіті" зустрінеться з голландським "Феєноордом".

Турнірне становище після 4-х турів: "Манчестер Сіті" - 12 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-