Футбол:

Футбол: "Шкендербеу" втрачає очки перед матчем з "Динамо"

Укрінформ
Албанський футбольний клуб "Шкендербеу" не надто вдало зіграв у чемпіонаті країни напередодні поєдинку 5-го туру Ліги Європи УЄФА проти київського "Динамо".

Підопічні Іліра Дайя не втримали перемогу 1:0, здобуту на 66-й хвилині матчу 11-го туру чемпіонату Албанії проти ФК "Камза", і пропустили м’яч у відповідь за кілька хвилин до кінця поєдинку. Про це повідомляє  офіційний сайт ФК "Динамо".

Проте, незважаючи на втрату очок, "Шкендербеу" продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю, маючи перевагу в 7 очок над найближчим переслідувачем – "Фламуртарі".

Нагадаємо, що вже у четвер, 23 листопада, "Шкендербеу" прийматиме "Динамо" на своєму домашньому стадіоні в Корчі (Ельбасан, Албанія). Поєдинок розпочнеться о 20.45 за київським часом.

Читайте також: "Динамо" перемогло у гостях "Зірку" в чемпіонаті України з футболу

В Албанію динамівці відправляться напередодні матчу, в середу, о 17:30 після ​​передматчевого тренування на клубній заміській базі в Чапаївці. По прильоту до столиці Албанії команда зупиниться в місцевому готелі Sheraton, в холі якого відразу після заселення пройде регламентна прес-конференція за участю головного тренера Олександра Хацкевича і одного з гравців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-