Легкоатлет Бондаренко відновлюється після травми в Естонії

Легкоатлет Бондаренко відновлюється після травми в Естонії

Укрінформ
Найкращий український легкоатлет Богдан Бондаренко продовжує серію медичних заходів для відновлення після травми голеностопа.

Незважаючи на те, що останні результати спортсмена не дуже успішні, його підготовка фінансується на високому рівні, в тому числі й реабілітаційний етап.

Про це повідомив президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

"На жаль, травми, які переслідували Богдана останні кілька років, дали про себе знати. Зараз атлет зі своїм тренером і менеджером намагаються вирішити проблему з пошкодженням. Це питання поки не закрите, але вони працюють над цим. Наскільки можливо, ми підтримуємо спортсмена - як морально, так і фінансово. Незважаючи на те, що останні результати Богдана не дуже успішні, його підготовка все одно буде фінансуватися на високому рівні, в тому числі і реабілітаційний етап.

Зараз він знаходиться з тренером в Естонії, де є клініка, в якій Богдан вже давно проводить консультації, і там вони працюють далі, щоб скоріше відновитися від травми", - цитує Гоцула XSPORT

Читайте також: Діамантова ліга: Богдан Бондаренко третій у стрибках у висоту

Нагадаємо, що стрибун у висоту українець Богдан Бондаренко є бронзовим призером Олімпійських Ігор в Ріо, чемпіоном світу і Європи. На чемпіонаті світу-2017 в Лондоні він залишився без медалі, а на етапі "Діамантової ліги" в Цюріху завоював бронзу.

Фото: ATH

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-