Шацьких: Матчем із уболівальниками ми вшанували пам'ять легендарних  динамівців

Шацьких: Матчем із уболівальниками ми вшанували пам'ять легендарних динамівців

Відео
Укрінформ
Асистент головного тренера київського футбольного клубу "Динамо" і форвард команди ветеранів Максим Шацьких поділився враженнями від матчу пам'яті легенд "Динамо" з уболівальниками клубу.

"Був складний і напружений матч, команда вболівальників чинила серйозний опір і змогла відіграти два м'ячі. Все вирішилося на останніх секундах поєдинку. Впевнений, глядачам було цікаво, незважаючи на те, скільки років нашим ветеранам. Це був далеко не найгірший матч - всі хлопці в нашій команді грають, і вони показали непоганий футбол. Гра була важливою і в плані об'єднання вболівальників та клубу.

Найголовніше, що такою зустріччю ми вшанували пам'ять тих динамівців, яких вже немає з нами, ще раз згадали про них, а хто не знав, почув їхні прізвища. Їх всіх дуже не вистачає. З кимось я грав, з кимось працював, з кимось не перетинався, але майже всіх знаю особисто. Шкода, що останнім часом частіше збираємося через сумні приводи.

Вважаю, що зробити такий матч пам'яті регулярним і проводити його влітку - відмінна ідея. Якщо зустріч відбуватиметься на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського, думаю, уболівальників прийде ще більше", - цитує Шацьких офіційний сайт ФК "Динамо".

Нагадаємо, що матч пам’яті легенд київського футбольного клубу "Динамо" між ветеранами і уболівальниками відбувся 15 листопада в манежі тренувальної бази ФК "Динамо" (Київ) в Конча-Заспі і закінчився з рахунком 3:2 на користь ветеранів.

Читайте також: Футбол: матч пам’яті легенд київського "Динамо" започаткує щорічний турнір

Відео з місця події:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-