Футбол: матч пам’яті легенд київського

Футбол: матч пам’яті легенд київського "Динамо" започаткує щорічний турнір

Укрінформ
Матч пам’яті легенд київського футбольного клубу "Динамо", організований уболівальниками клубу та громадською організацією "Ветерани "Динамо", стане початком щорічного турніру. Про це повідомив керівник фан-клубу "Динамо" Сергій Михайленко.

"Грою в середу ми хочемо закласти фундамент щорічного турніру пам'яті всіх легенд "Динамо" і зробити його регулярним. У середу ми згадаємо всіх "динамівців", які пішли з життя, зберемо ветеранів, які кували славу клубу в різні часи та епохи. Хтось із них вийде на поле, хтось буде спостерігати за поєдинком з трибуни", - цитує Михайленка офіційний сайт ФК "Динамо".

За команду ветеранів "Динамо" зіграють Олексій Михайличенко, Володимир Безсонов, Олександр Хацкевич, Олег Лужний, Максим Шацьких, Тарас Луценко, Всеволод Романенко, Сергій Федоров, Юрій Дмитрулін, Василь Рац, Ігор Костюк, Віталій Косовський, Іван Яремчук, Вадим Євтушенко, Анатолій Дем'яненко, Сергій Беженар та інші зірки київського клубу 80-х і 90-х.

Команда вболівальників складатиметься з прихильників "Динамо", спонсорів, друзів клубу, воїнів АТО, всіх тих, хто вболіває за "Динамо".

Читайте також: Футбол: 15 листопада відбудеться матч пам'яті легенд київського "Динамо"

Гра почнеться 15 листопада о 19.15, вхід у манеж навчально-тренувальної бази у Кончі-Заспі відкриється о 18.30. Команди зіграють два тайми по 30 хвилин з перервою. Вхід на матч вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-