Юрист: У «Динамо» високі шанси виграти справу в Лозанні

Юрист: У «Динамо» високі шанси виграти справу в Лозанні

Укрінформ
На думку Іллі Скоропашкіна, зробивши пропозицію переграти матч зараз, кияни зробили грамотний хід.

Футбольний юрист Ілля Скоропашкін оцінив шанси «Динамо» в разі подачі апеляції на рішення Апеляційного комітету ФФУ у Спортивний арбітражний суд в Лозанні. Нагадаємо, АК ФФУ сьогодні затвердив технічну поразку київського клубу за неявку на матч у Маріуполі. Про це юрист розповів Footboom.com.

«Шанси «Динамо» уникнути технічної поразки в Спортивному арбітражному суді досить високі. Суперечку розглянуть всебічно, з урахуванням офіційної позиції правоохоронних органів і силових структур. Важливе значення матиме той факт, що вони рекомендували не проводити матч саме напередодні дня Незалежності України, коли відбувається загострення в зоні АТО.

Тому, повторну пропозицію «Динамо» все ж провести цей матч, ще і підтримане іншими клубами УПЛ, є вагомим аргументом на користь киян. Амбіційна відмова «Маріуполя» прогнозувалася. Але цей хід з боку «Динамо» дуже правильний і грамотний.

Читайте також: Голова АК ФФУ: Технічну поразку «Динамо» вже не можна скасувати або переглянути

Відомо, що суперечки в Лозанні розглядають не квапливо. Проте, регламентом передбачена можливість проведення прискореної процедури розгляду суперечок, якщо це необхідно.

Останній тур першого кола змагань, результати якого матимуть вирішальне значення для подальшого розподілу команд на дві групи, запланований лише на 3 березня 2018 року. Думаю, що до цього моменту все вирішать», - сказав Скоропашкін.

Нагадаємо, що «Динамо» оскаржить рішення АК ФФУ в Лозанні. На подачу позова «Динамо» має 21 день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-